Услуги

Първо посещение

Първо посещение в стоматологичния кабинет на доктор Велева в Лозенец. Първото посещение при зъболекар обикновено е дълго отлагано и свързано със страх и много въпроси.
Виж повече
fillings

Естетични пломби

Добрата пломба е тази, която не може да се различи от зъба и за която пациента забравя веднага след поставянето й. С днешните материали това е абсолютно достижимо.
ВИж повече

Кореново лечение

Лошо проведеното кореново лечение може да има пагубни последствия за зъба,както и да даде отражение върху целия организъм на човека.
Виж повече
izbelvani

Избелване на зъби

С течение на времето естествения цвят на зъбите потъмнява вследствие на консумирането на храни и напитки ,които оцветяват зъбите.
Виж повече

Поставяне на фасети

Фасетите са тънки порцеланови покрития, които се залепват за предната повърхност на зъбите. С тях може да се постигне невероятна естетика при минимално изпиляване на зъба.
Виж повече

Корони и мостове

В случаите, когато голяма част от зъба липсва вследствие на кариес или счупване, или е оцветен или умъртвен, се налага да бъде покрит с корона.
Виж повече
зъбни импланти

Зъбни импланти

Най-съвременното решение при липса на зъби е поставянето на импланти. За щастие успеваемостта на тази процедура вече е над 90%.
Виж повече
protezi

Поставяне на протези

За съжаление има много случаи, в които в устата не са останали достатъчен брой зъби, върху които да се направи мост.
Виж повече

Кореново лечение

Най-често когато кариесът е разрушил зъба и инфекцията е стигнала до нерва на зъба. Тогава се касае за т.нар. пулпит.
Виж повече

Вадене на зъб

За съжаление, въпреки усилията ни да запазим зъбите в устата, има случаи, в които се налага изваждането им. Особено важно при ваденето на зъб е доброто обезболяване.
Виж повече

Детска стоматология

Много важна е първата среща на детето със зъболекаря. Затова обикновено при първото посещение в кабинета не се извършват никакви манипулации.
Виж повече

Ортодонтия

Ортодонтията е дял от стоматологията, който се занимава с правилната подредба на зъбите и съотношението на челюстите.
Виж повече

Шини за бруксизъм

Това са вредни навици, при които човек стиска и скърца със зъби по време на сън. Най-често самият той не знае, че го прави.
Виж повече

Инкрустиране на скъпоценен камък

Новост в естетичната стоматология е инкрустирането на скъпоценен камък върху зъба. Процедурата не е свързана с изпиляване.
Виж повече

Лазерно лечение

Диодните лазери са специлно създадаени да извършват мекотъканни манипулации, които са атравматични и малко инвазивни.
Виж повече

Бондинг

Естетично изграждане на зъбите с висококачествен фотополимер. Намира все по-широко приложение ,защото има следните предимства
Виж повече